Sportbuurtwerk aanbieders Amsterdam-Noord introduceren de Gouden kaart

Alle sportbuurtwerk aanbieders in Amsterdam-Noord hebben besloten om na de voorjaarsvakantie 2019 ‘de Gouden kaart’ te introduceren. Het is wenselijk dat alle deelnemers van de sportbuurtwerk activiteiten zich aan deze 5 gouden regels gaan houden. Door middel van deze Gouden kaart en de vastgestelde regels die hierop staan vermeld wordt er eenduidigheid gecreëerd onder de deelnemers van de sportactiviteiten. Deze regels dragen bij aan een positief opvoedklimaat dat we samen willen ontwikkelen.

Meer jongeren aan het sporten
Dit initiatief is van het sportplatform jeugd waar alle sportbuurtwerk aanbieders van Amsterdam-Noord in samen komen. Op deze manier werken de sportbuurtwerk aanbieders samen aan en passend en vernieuwend aanbod om (nog) meer kinderen en jongeren aan het sporten te krijgen. Door deze regels Noord breed te dragen onder alle sportaanbieders creëren we een gezond sportklimaat waarbij we werken aan gezonde voeding, een schone leefomgeving en meer wederzijds respect voor, tijdens en na de activiteiten.

Contact
Het sportplatform is een samenwerking tussen de volgende partijen: DOCK, SCIANDRI, Evenementen Makelaar, MSP Events, SPIN, Wijsneus, Funtrax, Kids Aktief en de Gemeente Amsterdam. Heeft u vragen over dit initiatief? Neem dan contact op met Ahmed el Bousklati, 06-53 12 6044.