Zomer in het Centrum

Sportcampus zomervakantie

SCIANDRI organiseert in Amsterdam Centrum jaarlijks de Sportcampus op sportpark Parkschouwburg.  Dit is een week vol sport, feest en plezier. Natuurlijk gaan wij dat ook dit jaar weer organiseren in de zomervakantie. Omdat wij verwachten dat er door de Corona crisis veel kinderen niet op vakantie gaan, hebben we ervoor gekozen om de sportcampus twee keer één week te organiseren. We verwachten hier elke dag tussen de 60 en 70 kinderen en de kinderen delen we altijd in 3 groepen, op leeftijd. We doen de hele dag leuke sport- en spel activiteiten en daarnaast is er altijd ruimte om lekker vrij te spelen. We lunchen gezamenlijk en maken er voor de kinderen een onvergetelijke dag/week van. 

Het gaat dit jaar 2 keer een volle week plaatsvinden en kinderen kunnen hiervoor per dag ingeschreven worden (inschrijven verplicht), je kan deelnemen aan de sportcampus wanneer het uitkomt. 

Wanneer:   13, 14, 15, 16 en 17 juli en 10, 11, 12, 13, 14 augustus. 

Waar: Sportpark Parkschouwburg (Plantage Parklaan 20A) 

Aanmelden: Sportcampus.sciandri@gmail.com

Kosten: €5,00 per dag, stadspas €3,50 per dag. Exclusief lunch!

Zomervakantie week DOCK/SCIANDRI 

In week 1 van de zomervakantie, van 6 t/m 10 juli, organiseren SCIANDRI en DOCK samen een zomervakantie week vol met leuke en sportieve activiteiten. Er zijn per dag verschillende onderdelen zoals sport, dans, circus, vliegers maken, cocktails maken en nog veel meer. De activiteit vindt elke dag plaats op een andere locatie en is dagelijks van 13:00 tot 17:00 uur. Voor meer informatie en inschrijven voor de activiteiten, kijk op deze website:https://naschoolseactiviteiten.amsterdam